Startpagina

Topbanden.com Hollande > Wie zijn wij? Online banden webshop inHollande: Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Vredestein, ... Hier vindt u alle merken tegen lage prijzen!

Topbanden.com Hollande > Wie zijn wij?

Onze geschiedenis

2015 betekent de tiende verjaardag van Toopneus.com, de Franse variant en voorloper van Topbanden.com. Een heel decennium gedeeld met automobilisten en internetters, die ons het vertrouwen hebben gegeven bij de aankoop van hun banden. Inmiddels hebben we meer dan 20.000 positieve reacties mogen ontvangen naar aanleiding van onze geleverde diensten. Het doel van ons team is onveranderd: u een band aanbieden die bij uw auto en uw rijstijl past voor de juiste prijs. Wij vinden het ook belangrijk u een professionele en hoogwaardige klantenservice te bieden. Bestellen is daarnaast gemakkelijk en veilig, waardoor uw aankoop in alle opzichten succesvol is!

2005

Lancering van de website Toopneus.com

2008

Lancering van versie 2

2010

Na de Europese lancering, met 8 sites in 6 talen in 2009, viert Toopneus haar vijfde verjaardag in Frankrijk.

2013

V.4
Topbanden.com is opgericht in navolging van het grote succes van Toopneus.com, sinds 2005 actief op gebied van online banden-verkoop.

De eigenaren van deze site hadden een banden montagecentrum op het moment dat de site gelanceerd werd. Er is dan ook een ruime mate van expertise aanwezig op het gebied van banden en alle betrokkenen hebben kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We zijn absoluut een internetaanbieder met een persoonlijke touch!

Doordat wij direct vanuit de fabrieksgroothandel aan u leveren, kunnen wij de banden tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. In een test van de Consumentenbond is Topbanden de goedkoopste gebleken, met prijzen die 12% onder het marktgemiddelde liggen.

De bandenwebshop Topbanden.com wordt aangestuurd door de Nederlandstalige klantenservice in samenwerking met Toopneus.com.

Wat kunt u van ons verwachten?


• Zeer voordelige prijs

• Groot aanbod banden

• Snelle levering

• Gratis levering

• Uitstekende service

• Overzichtelijke website

• Recent geproduceerde banden

Alle banden die wij leveren zijn nieuw en van de meest recente productie. De banden zijn opgeslagen in grote distributiecentra met speciale klimaatbeheersing. Hierdoor is de kwaliteit altijd optimaal.

Bestellen is eenvoudig en zo gebeurd. U krijgt uw eigen inloggegevens en kunt online uw bestelling volgen. Uw bestelbon en uw factuur kunt u online inzien en direct printen.

Wij heten u van harte welkom op onze website Topbanden.com!


*C. de l'Aigueta 22, Edifici Domus Despatx, AD500 ANDORRA LA VELLA, ANDORRE
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal