Startpagina > Onze merken > Goodyear > UltraGrip GW3 ROF MO

Winterband Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 ROF MO op Topbanden.com!

Goodyear UltraGrip GW3 ROF MO

RUNFLAT banden
0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band UltraGrip GW3 ROF MO vinden we terug in de categorie banden voor personenauto's. Met deze band geen angst in het geval van sneeuw: optimale grip en remafstand verkort. Geschikt voor middenklassers. Door de experts van Topbanden is deze band gekwalificeerd als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Gehomologeerd voor het merk MERCEDES.

De Goodyear UltraGrip GW3 ROF MO is bekend vanwege de goede prestaties op natte ondergrond. Voorzien van de technologie RunFlat, kan deze band met aangepaste snelheid ongeveer 80 km doorrijden met een lek. Goodyear banden zijn bekend vanwege hun veiligheid en worden gezien als eerste keus banden. Bij Topbanden.com, actief op internet vanaf 2005, bestelt u de banden van de gerenommeerde merken tegen een kleine prijs. Snel geleverd en makkelijk en safe betalen.

band Goodyear UltraGrip GW3 ROF MO
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : : 18"

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid

Banden UltraGrip GW3 ROF MO : 18"

245/40 R18 97V XL255/45 R18 99V XL
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De Ultra Grip GW3 ROF MO van Goodyear is een door Mercedes voor haar rijders aanbevolen winterband. Het betreft hier de runflat versie, wat betekent dat door een verstevigde wang nog een tijdje met gematigde snelheid met een lekke band kan worden doorgereden

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal