Startpagina > Onze merken > Dunlop > SP WINTER RESPONSE AO

Winterband Dunlop SP Winter Response AO op Topbanden.com!

Dunlop SP WINTER RESPONSE AO

0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band SP WINTER RESPONSE AO is terug te vinden in de categorie banden voor personenauto's. De SP WINTER RESPONSE AO heeft ontegenzeggelijk laten zien dat het een band is die besneeuwde wegen de baas kan en zelfs extreme omstandigheden en beijzelde wegen. Prima keuze voor middelgrote auto's. Door de experts van Topbanden is deze band beoordeeld als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Aanbevolen voor het merk AUDI. Wendbaarheid is het kenmerk van deze band, die bekend is om zijn nauwkeurige handling.

Dunlop banden zijn bekend vanwege hun veiligheidsverhogende eigenschappen en worden gezien als eerste keus banden. Bij Topbanden.com, actief op internet vanaf 2005, koopt u de banden van de grote namen tegen een kleine prijs. Snel geleverd en makkelijk en safe betalen.

band Dunlop SP WINTER RESPONSE AO
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : : 15"

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid

Banden SP WINTER RESPONSE AO : 15"

185/60 R15 88H XL
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De band Dunlop SP Winter Response AO is een voor Audi A1 gehomologeerde winterband van Dunlop. Deze asymmetrische band presteert zowel op sneeuw als ijs als op een nat wegdek en door de Touch-technologie van Dunlop wordt voor een uitstekende wegligging gezorgd. De band staat ook bekend om zijn prima tractie in winterse omstandigheden.

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal