Startpagina > Onze merken > Dunlop > GRANDTREK WT M3

Goedkope winterbanden Dunlop Grandtrek WT M3 = Topbanden.com

Dunlop GRANDTREK WT M3

0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De GRANDTREK WT M3 is een band ideaal voor SUV's. Met deze band geen vrees in het geval van sneeuwval: optimaal contact en remafstand geminimaliseerd. De GRANDTREK WT M3 is een band perfect voor 4x4 bedoeld voor asfaltwegen. Afgaand op onze technici is deze band gekwalificeerd als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Banden op basis van silica voor verhoogd rijgenot en meer kilometers. Dunlop banden zijn bekend vanwege hun veiligheidsverhogende eigenschappen en worden gezien als eerste keus banden.

Kies Topbanden.com, het is gegarandeerd een geslaagde koop. Het betekent ook profiteren van assistentie van bandenprofessionals, voor u present om u te helpen bij uw selectie van uw Dunlop band voor een gunstige prijs!

band Dunlop GRANDTREK WT M3
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : : 18" 19"

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid

Banden GRANDTREK WT M3 : 18"

235/65 R18 110H XL

Banden GRANDTREK WT M3 : 19"

255/50 R19 107V XL275/55 R19 111H
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De Grandtrek WT M3 van Dunlop is een winterband voor high performance SUV's. De band biedt een uitstekende tractie in de sneeuw en door de rubbersamenstelling op basis van silica biedt de band prima grip in alle denkbare winterse omstandigheden. Deze 4x4-winterband biedt tevens prima weerstand tegen aquaplaning.

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal