Startpagina > Onze merken > MICHELIN > Pilot Sport PS2 N0

Goedkope band MICHELIN Pilot Sport PS2 N0 op Topbanden.com !

MICHELIN Pilot Sport PS2 N0

0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band Pilot Sport PS2 N0 vinden we terug in de categorie banden voor personenauto's. De Pilot Sport PS2 N0 is een zomerband, die vooral geschikt is voor temperaturen van 7° of hoger. Deze banden passen perfect onder zwaardere auto's.

De Pilot Sport PS2 N0 is gemaakt voor uw auto! Hij profiteert van de nieuwste technische ontwikkelingen voor sublieme prestaties. Door de experts van Topbanden is deze band beoordeeld als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Origineel voor voertuigen van PORSCHE. Stuurgemak kenmerkt deze band, die bekend is om zijn nauwkeurige handling.

MICHELIN banden zijn bekend vanwege hun veiligheid en worden gezien als eerste keus banden. Bij Topbanden.com, online vanaf 2005, koopt u de banden van de grote namen gunstig geprijsd. Snelle levering en gemakkelijk betaald.

band MICHELIN Pilot Sport PS2 N0
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : :

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De band MICHELIN Pilot Sport PS2 N0 is een sportieve band uit het hoogste segment, speciaal voor Porches. Door de toevoeging N0 in de omschrijving wordt aangegeven dat het om een band gaat die is goedgekeurd door Porche. De band is gemaakt voor sportieve prestaties.

Beveiligde betaling
VISAMastercardiDealPayPal