Startpagina > Onze merken > MICHELIN > ENERGY Saver AO

Goedkope band MICHELIN Energy Saver AO bij Topbanden.com !

MICHELIN ENERGY Saver AO

0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band ENERGY Saver AO behoort tot het assortiment banden voor personenauto's. De ENERGY Saver AO is een zomerband, die vooral geschikt is voor temperaturen van minimaal zeven graden. Door de experts van Topbanden is deze band beoordeeld als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Gehomologeerd voor voertuigen van AUDI. Een gewaardeerde eigenschap: u rijdt meer kilometers aangezien de band verbeterde levensduur heeft door een verminderde rolweerstand. Deze milieuvriendelijke band betekent zuiniger rijden. Banden op basis van silica voor betere handling en langere levensduur. MICHELIN banden zijn bekend vanwege hun veiligheidsverhogende eigenschappen en worden gezien als eerste keus banden.

Bij Topbanden.com, online vanaf 2005, vindt u de band van de grote namen tegen discountprijs. Snel geleverd en gemakkelijk betaald.

band MICHELIN ENERGY Saver AO
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : : 15"

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid

Banden ENERGY Saver AO : 15"

185/60 R15 84T195/65 R15 91H
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De band MICHELIN Energy Saver AO wordt door autofabrikant Audi als geschikte band voor Audi-rijders beschouwd. De toevoeging AO betekent in dit geval dat de band gehomologeerd is door Audi. Deze brandstofbesparende band van het eerste uur heeft een hoog niveau van veiligheid en comfort.

Beveiligde betaling
VISAMastercardiDealPayPal