Startpagina > Onze merken > Goodyear > WRANGLER AT/SA

Goedkope 4x4 band Goodyear Wrangler AT/SA bij Topbanden.com !

Goodyear WRANGLER AT/SA

WRANGLER AT/SA
8/10 - 11 beoordelingen
Grip op droog wegdek: Grip op nat wegdek:
Grip op besneeuwd wegdek: Afrolgeluid:
Rijcomfort: Slijtvastheid:
Brandstofbesparing: Zou u deze band opnieuw kopen?:
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De WRANGLER AT/SA is een band perfect voor vierwiel aangedreven voertuigen. De WRANGLER AT/SA is ingedeeld in de categorie 'zomerbanden', bekend om zijn prestaties onder zomerse wegcondities, met name als de temperatuur boven de 7°C is. Afgaand op onze deskundigen is deze band gecategoriseerd als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Kies Topbanden.com, het is gegarandeerd een geslaagde koop. Het betekent ook genieten van assistentie van bandenprofessionals, beschikbaar om u te helpen bij uw keuze van uw Goodyear band voor een gunstige prijs!

De favoriete band van klanten van Topbanden.com die een JEEP Cherokee, JEEP Wrangler, HYUNDAI Terracan, HYUNDAI Santa Fe, FORD Ranger rijden.

band Goodyear WRANGLER AT/SA
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : :

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De 4x4 band Goodyear Wrangler AT/SA staat met name bekend om zijn enorm robuuste karakter. Deze zomerband met M+S markering beschikt over een SilentArmor Technology, wat staat voor een dubbele stalen gordel met hoge treksterkte en twee lagen DuPont Kevlar - volgens Goodyear vijf keer zo sterk als staal - en Durawall wangversterking. Tevens minder extern geluid door blokgrootte-variatie. Het mag duidelijk zijn dat het een band is die uitermate goed bestand is tegen lekrijden of insnijdingen bij off-road avonturen.

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal