Startpagina > Onze merken > Goodyear > EfficientGrip *

Band Goodyear Efficientgrip * op Topbanden.com!

Goodyear EfficientGrip *

0 beoordelingen
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band EfficientGrip * is een autoband geklasseerd in de klasse banden voor personenauto's. De EfficientGrip * is ingedeeld in de categorie 'zomerbanden', perfect voor zomerse weersomstandigheden, dat wil zeggen als de temperatuur op z'n minst 7°C is. Afgaand op de experts van Topbanden is deze band gecategoriseerd als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Origineel voor het merk BMW.

Een gewaardeerde eigenschap: de band gaat langer mee aangezien de band verbeterde levensduur heeft door een fabricageproces speciaal bedoeld voor het verminderen van rolweerstand. Door zijn samenstelling draagt deze band het etiket eco. Door de toepassing van schonere componenten ontstaat minder CO² uitstoot tijdens de productie en het gebruik van de band. Goodyear banden zijn befaamd vanwege hun veiligheidsverhogende eigenschappen en worden gezien als eerste klas banden. Bij Topbanden.com, actief op internet vanaf 2005, bestelt u de banden die u wenst van de gerenommeerde merken in de bandenmarkt tegen discountprijs. Snelle levering en gemakkelijk betaald.

band Goodyear EfficientGrip *
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : : 16"

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid

Banden EfficientGrip * : 16"

205/60 R16 92W
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De band Goodyear EfficientGrip * is een brandstofbesparende band voor bezitters van een BMW die als stil en milieuvriendelijk geldt en een lange levensduur heeft. BMW beveelt de band aan voor bezitters van een BMW uit de 3-serie.

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal