Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Goodyear > 195/65 R15 95T XL > DURAGRIP

Goedkope banden Zomerband, Banden Personenauto Goodyear DURAGRIP 195/65 R15

Goodyear

Goodyear DURAGRIP
195/65 R15 95T XL


Bandenlabel CE1 68dB

DURAGRIP
7/10 - 15 beoordelingen
Grip op droog wegdek: Grip op nat wegdek:
Grip op besneeuwd wegdek: Afrolgeluid:
Rijcomfort: Slijtvastheid:
Brandstofbesparing: Zou u deze band opnieuw kopen?:
bandenbeoordelingen.com
Goodyear DURAGRIP
Foto niet contractueel
Onze beoordeling:

De band DURAGRIP is een band die we terugvinden in de categorie personenautobanden. Prima keuze voor compacte automobielen uit de categorie gemiddeld. De DURAGRIP is ondergebracht in de categorie 'zomerbanden', efficiënt als de temperatuur minimaal 7°C is.

Door onze deskundigen is deze band gecategoriseerd als "Uitmuntend" oftewel GOUD. Een gewaardeerde kwaliteit: de band gaat langer mee aangezien de band verbeterde levensduur heeft door een samenstelling van de structuur speciaal bedoeld voor het verminderen van rolweerstand. Door zijn fabricageproces draagt deze band het label milieuvriendelijk. Door de toepassing van schonere componenten ontstaat minder CO² uitstoot tijdens de ontwikkeling en het gebruik van de band.

Goodyear banden zijn befaamd vanwege hun veiligheid en worden gezien als eerste keus banden. Schenk vertrouwen in Topbanden.com, het is zonder meer een geslaagde koop. Het betekent ook voordeel van de expertise van bandenprofessionals, tot uw dienst om u bij te staan bij uw selectie van uw Goodyear band voor een zacht prijsje!.

De favoriete band van klanten van Topbanden.com die een RENAULT Clio, PEUGEOT 406, PEUGEOT 206, NISSAN Note, MAZDA 323 rijden.


Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal