Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina

Uw banden rechtstreeks geleverd bij een bandenmonteur: service en kwaliteit van Topbanden.com

Wij leveren uw banden graag af bij een montagepartner!

Levering banden

U kunt zelf kiezen waar u uw banden geleverd wilt hebben: bij u thuis, bij een montagecentrum dat op de site Topbanden.com vermeld staat, op een geheel ander adres (regelmatig kiezen onze klanten ervoor banden op hun werk of bij een kennis te laten leveren) of bij een mobiel montagestation.

Veel klanten kiezen ervoor de banden bij een montagepartner te laten leveren. Waarom?

De voordelen

Praktisch, geen aanname en tijdelijke opslag van de banden, snel (geen risico dat u afwezig bent als de transporteur langskomt) ... er zijn meerdere redenen om voor deze optie te kiezen. Tevens worden de banden ontvangen door een professional die u op de hoogte brengt als de banden gearriveerd zijn.

Aanbevelingen

De volgende zaken zijn handig om te weten:

- het is verstandig even contact met de montagepartner op te nemen voordat u uw bestelling afrondt, om er verzekerd van te zijn dat het montagecentrum gewoon geopend is (het kan altijd voorkomen dat een vakantieperiode niet (tijdig) is gecommuniceerd);

- check even bij de monteur of uw banden inderdaad door hem gemonteerd kunnen worden (let op, de keuze van de bandenmaat blijft uw eigen verantwoordelijkheid, maar onze klantenservice kan u in geval van twijfel altijd van advies voorzien);

- volg de verzending van uw banden online (u ontvangt een e-mail met een link naar de track en trace-gegevens): u blijft zo op de hoogte en kunt eventueel wat extra tijd winnen door tijdig een afspraak voor de montage van uw banden maken.

Beoordeel onze montagepartner

Als u ervoor kiest uw banden bij een montagecentrum te laten leveren, geven wij u vervolgens de kans om de professional die uw banden in ontvangst neemt en uw banden monteert, te beoordelen. U kunt uw onpartijdige mening geven over zaken als algemene ontvangst, klantvriendelijkheid en de geleverde prestaties en het betreffende montagecentrum bij toekomstige klanten van Topbanden aanbevelen. Uw beoordeling is belangrijk voor onze montagepartner, maar ook voor ons, om u zodoende een lijst met montageprtners aan te bieden waarvan de kwaliteit gewaarborgd is.

Vindt uw montagecentrum

Vul op onze pagina met montagecentra uw woonplaats of postcode in het invulveldje in. Vervolgens verschijnen de voor u dichtstbijzijnde monatgecentra. U kunt zelf kiezen hoeveel er getoond worden. Vervolgens kunt u kiezen voor de dichtstbijzijnde, de goedkoopste of degene die het beste beoordeeld is door de klanten van Topbanden: aan u de keuze waar u uw goedkope banden wilt laten monteren!

En als u geen montagecentrum in uw buurt vindt? Of als uw huidige garagehouder niet in onze lijst met montagepartners voorkomt? Geen paniek! Indien u een montagecentrum of garage kent die graag onze banden ontvangt om ze te monteren, laat het ons weten en we nemen met alle plezier contact met hem op voor gratis vermelding als montagepartner op onze website. Zelf kunt u alvast, alleen met zijn nadrukkelijke toestemming, de naam van deze monteur invullen bij de derde optie, "levering op een ander adres" tijdens het doen van uw bestelling.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal