Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina

Banden voor klassiekers: Topbanden

Ook uw oldtimer-banden vindt u goedkoop op Topbanden

Klassiekerbanden

Klassiekerbanden of oldtimerbanden: hoe u ze ook noemt, het betekent in ieder geval dat we het hebben over uw passie: uw kleine pareltje dat onder een kleed in uw garage staat en tot in de puntjes wordt onderhouden en gekoesterd en die u bij ieder uitstapje doet glimmen van trots: uw klassieke auto.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com

Een beetje geschiedenis

Wanneer wordt een auto een oldtimer? Dat verschilt. Voor de verzekering reeds als de auto 15 jaar is, voor de wegenbelasting als de auto 30 jaar is (met een overgangsregeling voor sommige auto's van 25 jaar en ouder) en voor de FIVA (Féderation Internationale des Véhicules Anciens) als de auto 30 jaar is. De Nederlandse variant van de FIVA is overigens de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, kortweg FEHAC.

De liefde voor klassieke auto's is niet nieuw. Al in de jaren 30 waren er de eerste clubs te ontwaren in Engeland en Frankrijk. Liefhebbers van klassiekers en andere niet dagelijkse auto's delen hun gemeenschappelijke passie op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld tijdens bijeekomsten.

Bij Topbanden streven we ernaar dat deze liefhebbers vinden wat ze zoeken voor hun zeldzame juweeltje: de een klassiekerband, die in alle soberheid dat extra tintje geeft aan uw passie: uw klassieker!
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal