Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina

Goedkope autobanden: Topbanden

Goede en goedkope autobanden bestelt u bij Topbanden

Goedkope banden:
een ondernemingsvisie

Bij Topbanden bent u aan het juiste adres voor uw aankoop van kwaliteitsbanden voor de scherpst mogelijke prijs.

Het aanbod van Topbanden komt voort uit een simpele en gezonde ondernemersgeest: bied een groot publiek een band van een kwaliteitsmerk tegen een actieprijs.

Wat u verwachtingen van een band ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Topbanden uw goedkope banden kunt vinden. Een onafhankelijke test van de Consumentenbond in november 2013 heeft dit bevestigd. Topbanden is daarin beoordeeld als goedkoopste bandenaanbieder van Nederland met prijzen die 10-12% onder het gemiddelde prijsniveau liggen. Bovendien bieden wij eenvoudige en 100% betrouwbare betalingsmogelijkheden en staan we bekend als de internetaanbieder met de persoonlijke touch.

Wilt u uw banden gratis geleverd (bij aankoop van een identiek paar) bij een montagecentrum of heeft u ze liever thuis geleverd of wellicht op een ander adres (werk, buren, ...)? Aan u de keuze.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com

Assortiment
GOUD

Sinds lange tijd zijn de banden van de grote merken (Michelin banden, Bridgestone, Pirelli, Continental banden, Goodyear, Dunlop, ...) een belangrijk aandachtspunt aangaande het onderhoudbudget van de auto. Voor velen is het criterium een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is duidelijk dat deze uitkomst sterk verbetert als de 'grote merken' voor een schappelijke prijs verkocht worden. Sinds 2005 is de doelstelling van Topbanden.com de keuze voor de juiste prijs en kwaliteit voor een ieder toegankelijk te maken. Een eind maken aan de tijd dat de grote merken alleen voor een select gezelschap beschikbaar waren. Banden van de grote merken, van de beste kwaliteit, beschikbaar maken voor ieder budget is een belofte die we ons zelf gemaakt hebben.

Assortiment
ZILVER

Wij bieden ook een groot assortiment middenklasse banden: zeer goede prestaties voor een lage prijs. Dit aanbod springt erg in het oog, omdat het zeer goede banden zijn die goede prestaties laten zien in zowel de zomer als de winter, voor een aantrekkelijke prijs. Hieronder vinden we merken als Hankook, Maxxis, Firestone, Kumho, Toyo, Kleber, Uniroyal, Vredestein, Yokohama en de winterbandenspecialist Nokian.

Assortiment
BRONS

In deze categorie vindt u een verzameling merken waarvan de één bekender is dan de ander. Ze hebben allemaal gemeen dat ze een groot aanbod hebben in alle maten en soorten tegen kleine prijzen. Sommigen zijn meer gespecialiceerd dan anderen, zoals Avon, Federal en Regal, erg bekend in de wereld van racen en tuning. Een opkomend merk in deze categorie is het Oostenrijkse merk Semperit, dat vooral op het gebied van winterbanden kan wedijveren met de bekende merken.

Assortiment
TOP DISCOUNT

Voor degenen die als eerste criterium een voordelige prijs hanteren hebben we de rubriek 'Top Discount', waar banden voor de kleinste prijzen worden aangeboden.
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal