Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina

4x4 banden: Topbanden

4x4 banden bij Topbanden: luxe SUV tot robuuste off-road

4x4 Banden

Het is nog niet zo heel lang geleden dat de term 4x4 vooral geassocieerd werd met grote robuuste auto's, bestemd voor off-road. Met de intrede vande SUV's is dit veranderd en dat heeft ook consequenties voor de banden. Het is dus noodzakelijk een assortiment 4x4 banden aan te bieden, afgestemd op het zeer diverse gebruik van deze fameuze all terrain-band.

Tegenwoordig onderscheiden we minimaal drie categorieën 4x4 banden. Bent u bestuurder van een "City SUV", een 4x4 voor meerdere doeleinden of bent u een echte avonturier, u kunt rekenen op Topbanden om u te voorzien van goed advies en de goede band tegen de goede prijs! Wij verkopen 4x4 banden tegen de laagste prijs!

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com

4x4 Banden voor de weg

De "high en ultra high performance band" is de perfecte keuze voor SUV's, crossovers en andere 4x4's die enkel op de weg rijden. U vindt een selectie 4x4 banden voor de weg met de prestaties, duurzaamheid en robuustheid die nodig zijn voor deze voertuigen (bv. TOYOTA RAV4, SUZUKI GRAND VITARA, BMW X3 en X5, AUDI Q5 en Q7) met hun specifieke kenmerken.

4x4 Banden 50/50

De 4x4 band 50/50: ontworpen voor auto's die voor het dagelijks gebruik vooral op de weg rijden en in het weekend avontuurlijke uitstapjes maken, of die dagelijks zowel op de weg als offroad zijn te vinden. Voor deze categorie kunt u in het aanbod 4x4 banden van Topbanden banden kiezen als de BRIDGESTONE DUELER HT689 of de Yokohama GEOLANDAR A/T-S (G012) die zich voortreffelijk houden in het stadsverkeer maar tegelijkertijd ook in een 'ruige' omgeving.

4x4 Banden 20/80

De 4x4 band 20/80: deze band staat gelijk aan modder. Ideaal voor alle off-road terreinen: bossen, landerijen en modder. Of het nu gaat om professioneel gebruik, recreatief of wedstrijdsport, ze moeten de juiste banden voeren.

Twee favorieten van zowels de experts als de klanten van Topbanden zijn de BF GOODRICH All Terrain TA/KO of de Yokohama GEOLANDAR M/T+.
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal