Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Yokohama

Goedkope banden Yokohama: Topbanden

Yokohama banden vanaf 55,60€ !

Yokohama

De Yokohama band die u zoekt tegen een kleine prijs vindt u hier!
Opgericht in 1917 in Japan, in eerste instantie als joint venture van Yokohama Cable Manufacturing en BF Goodrich.
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.yokohama-online.com

Specialiteit

Compleet assortiment voor personenauto's, SUV, 4x4, bestelwagens, vrachtwagen en bus en de racesport (circuit, ralley, formule, cross). Yokohama banden worden gebruikt als standaardband voor meerdere modellen van Audi, Alfa Romeo, Aston Martin, AMG, Bentley, Honda, Lexus, Mercedes en Porche. Onder de favorieten van de bandenexperts van Topbanden vindt u bijvoorbeeld de Yokohama Advan Sport.

Technologie

Integrale technologie: toepassing van meerdere technieken met verschillende kenmerken, waardoor aquaplaning wordt weerstaan, de remweg wordt verkort en minder lawaai optreedt.

Microflexibel rubber, gecombineerd met ZERUMA™: een gepatenteerd complex mengsel van rubber geeft de Yokohama band het vermogen zich aan te passen aan onregelmatigheden, wardoor een maximale grip op de weg gewaarborgd is.

Yokohama is tevens één van de leidende merken als het gaat om duurzame ontwikkelingen. Zo wordt gebruik gemaakt van olie uit sinaasappelschil voor de vervaardiging van natuurlijke silica.

Geschiedenis

Yokohama is begonnen met de productie van banden in 1919. In 1937 was er reeds de eerste industriële merkband van Yokohama. In 1954 is er de lancering van de eerste tubeless band in Japan en vervolgens zijn we in 1957 getuige van de eerste band op basis van synthetisch rubber. De Yokohama groep kenmerkt zich door tientallen jaren van innovaties.

Vandaag

Het werelberoemde merk neemt hedentendage een prominente plaats in de autosport in. Het is de exclusieve bandenleverancier voor de WTCC en heeft successen gekend in de 24 uur van Le Mans en de WC rally. Bij Topbanden vindt u vrijwel het gehele assortiment racebanden van Yokohama, waaronder de populaire semi-slick Advan A048.

Tegelijkertijd is er een compleet assortiment op een ander gebied, de 4x4 banden, met onder meer het aanbod van de band Geolander.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Racing

Offroad

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV Servired