Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Pirelli

Goedkope banden Pirelli: Topbanden

Pirelli banden vanaf 40,20€ !

Pirelli

U vindt hier een kleine presentatie van het merk Pirelli. Ontdek in enkele regels waarom Pirelli banden een uistekende keuze zijn voor onderweg...
Opgericht: 1872 in Italië door Giovanni Battista Pirelli
Slogan: "Reduce impact non performance"
Waardering Topbanden: uitmuntend, eerste keus

Alle rechten voorbehouden - Redactie Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.pirelli.com

Specialiteit

Vijfde belangrijkste bandenfabrikant voor auto's, motoren, vrachtwagens, bussen, agrarirsche voertuigen, sportwagens en F1. Uw vindt ook een compleet assortiment Pirelli winterbanden, waaronder de modellen Winter Sottozero II, Winter Snowcontrol II, Scorpion Ice and Snow en Chrono Winter.

Technologie

Technologie 'Seal Inside' (SI): in het geval van een lekke band (tenzij het gaat om zware beschadiging) tengevolge van een scherp voorwerp zoals een spijker, kunt u gewoon doorrijden. Een gesealde laag aan de binnenzijde van de band werkt als een soort stopverf. Doordat het voorwerp de laag niet doorboort, ontsnapt er tevens geen lucht.

Label 'Green Performance': Pirelli banden met dit label zijn door hun samenstelling, fabricageproces en gedrag op de weg zogenaamde groen banden of eco-banden: minder negatieve invloed op het milieu en minder brandstofverbruik met behoud van prestaties en veiligheid! De specialisten van Topbanden bevelen de groene band Pirelli Cinturato P1 aan en de andere producten uit het Cinturato assortiment.

Geschiedenis

Aan de wieg van dit imperium staat een jonge ingenieur van 24 jaar. De activiteiten van de onderneming volgden op de revolutie in de auto-industrie en in 1901 zijn reeds vele voertuigen uitgerust met de band Pirelli 'Ercole'. En hoe kun je over de geschiedenis van de auto verhalen zonder de autosport en de daarbij behorende grote namen te noemen als Fangio, Ascari zn Nuvolari, die grote successen behaalden op Pirelli banden.

In de vijftiger jaren was er de release van de Cinturato Radial, in de zeventiger jaren gevolgd door de P7 met een super laag profiel, in eerste instantie bedoeld voor de autosport. Als pionier in zijn soort is de P7 het voorbeeld voor de huidige soorten erg lage banden die nu ook beschikbaar zijn voor peronenauto's. Ongeveer in diezelfde tijd, in 1964 werd een traditie geboren bij Pirelli: de Pirelli kalender, die tegenwoordig niet meer is weg te denken.

Vandaag

160 landen, 19 fabrieken, 4 continenten. Aan enkele cijfers is reeds gemakkelijk de aanwezigheid van Pirelli banden in de sector te zien. Pirelli volgt een strategie waar hoge prestaties zeer nauw verbonden zijn aan 'groene prestaties', om de ontwikkeling van prestaties en milieu hand in hand te laten gaan. Met hoge investeringen in het milieu en de auto- en motorsport (assortiment van de motorband DIABLO ROSSO CORSA bijvoorbeeld), is Pirelli de huidige leverancier voor de F1.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Racing

Toermotor

Wegracer

Motor enduro/trail

Motor cross/trail

Scooter

Klassieker

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal