Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > MICHELIN

Goedkope banden Michelin: Topbanden

MICHELIN banden vanaf 41,00€ !

MICHELIN

Het zal geen verrassing zijn als we stellen dat het kopen van MICHELIN banden om uw auto mee uit te rusten een zekere keus is. Door bewezen kwaliteit door de jaren heen een merk dat door velen als eerste genoemd wordt, als ze gevraagd wordt een bandenmerk te noemen.

Opgericht in 1889 in Frankrijk door André en Edouard Michelin

Slogan: "Beter op weg"
Beoordeling Topbanden: uitmuntend.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Bron van informatie en rechten afbeeldingen: www.michelin.com

Specialiteit

Eén van de eerste leiders mondiaal op het gebied van autobanden. U vindt MICHELIN banden voor onder meer standaard auto's, 4x4, bestelwagens, vrachtwagens, campers en motoren, op het gebied van racebanden, maar daarnaast ook wereldberoemd op het gebied van toerisme (wegenkaarten, gidsen, Via MICHELIN...).

Het doel van Topbanden: u goedkope MICHELIN banden aanbieden = topkwaliteit voor de laagste prijs!

Technologie

De zorgen over het wereldwijde milieuprobleem hebben MICHELIN ertoe gebracht een compleet aanbod 'groene' MICHELIN banden op de markt te brengen. Eén van de bekendste is de MICHELIN Energy Saver +. Als u kiest voor een goedkope MICHELIN band in het assortiment winterbanden raden onze experts de MICHELIN Alpin 5 aan.

Geschiedenis

Het bedrijf MICHELIN heeft een rijke en fascinerende historie. Zo rijk zelfs dat er in Clermond-Ferrand een museum van 2000m² is waar over 'het avontuur MICHELIN' verteld wordt. Geïnteresseerden kunnen op de website van MICHELIN doorklikken naar de Franse site voor meer informatie of een virtuele museumtoer. Bekend zijn MICHELIN banden natuurlijk ook door de 'MICHELIN man', oftewel Bibendum, die wereldwijd herkend wordt als hét symbool van MICHELIN.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Racing

Toermotor

Wegracer

Motor enduro/trail

Motor cross/trail

Scooter

Klassieker

X
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal