Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Maxxis

Goedkope banden Maxxis: Topbanden

Maxxis banden vanaf 50,10€ !

Maxxis

Maxxis banden voordelig geprijsd en gratis geleverd bij aankoop van 2 banden. Dat is goed zaken doen. Als u niet de hoofdprijs voor uw banden wilt betalen, maar wel verzekerd wilt zijn van kwaliteit, is Maxxis een uitstekende keuze! Om het merk beter te leren kennen hebben we op deze pagina een kleine samenvatting voor u gemaakt.
Opgericht in 1967 in Taiwan.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.maxxis.com

Specialiteit

Autobanden, 4x4, motor, quad, kart, industrie: niets ontbreekt in het assortiment van Maxxis! De favoriete Maxxis zomerband van Topbanden is de band Maxxis MA-Z1 Victra, met velgrand, gewaagd design en goede handling!

Technologie

Maxxis heeft wereldwijd momenteel vijf onderzoeksinstituten, waar honderden chemici en ingenieurs werken. Deze teams werken in een hoogwaardige omgeving om het aanbod Maxxis banden actueel te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Geschiedenis

Het bedrijf is begonnen met fietsbanden. In de decennia's die volgden zijn de activiteiten verder uitgebreid naar andere marktsegmenten, zoals motorbanden, quadbanden, waaronder de band quad M-917 Big Horn, banden voor de groenvoorziening, kartbanden en autobanden.
Het bedrijf heeft vanaf de oprichting de ambitie gehad om haar klanten reeds op zeer jonge leeftijd banden te bieden: van banden voor de kinderfiets tot autobanden, afhankelijk van interesses en leeftijd.

Vandaag

Tegenwoordig heeft Maxxis ongeveer 20.000 werknemers in zo'n 150 landen (waaronder China, Thailand, Vietnam, VS, Canada, Groot-Brittanië, Duitsland, Nederland, Japan en Dubai).
Maxxis promoot waarden als kwalitait, integriteit, zorgvuldigheid, respect en service en is als sponsor present in de wereld van de autosport (The Maxxis British Supersport Champions - XRRA, Xtreme Rock Racing series - The Drift Fury drifting series, Dakar), maar ook in het voetbal (het Engelse Aston Villa en Liverpool) en het honkbal (Atlanta Braves, New York Yankees en Detroit Tigers).

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Quad

Toermotor

Motor enduro/trail

Motor cross/trail

Scooter

Aanhanger (klein)

Offroad

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal