Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Kumho

Goedkope banden Kumho: Topbanden

Kumho banden vanaf 42,50€ !

Kumho

Met volledige zekerheid kunt u Kumho banden kopen. Het merk heeft zijn plaats ruimschoots verworven in de bandenmarkt, wat onder meer geïllustreerd wordt in de wereld van de autosport met de F3 Euro Series en Touring/GT.
Opgericht in 1960 in Zuid-Korea.
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.kumhotire.com

Specialiteit

Kumho banden komen we tegen op vele terreinen. Het assortiment bevat banden voor personenauto's, bestelwagens, 4x4, racen en vrachtwagens, maar ook voor de bouw-, landbouw- en industriële sector. Onder de aanbevelingen van Topbanden valt de band Kumho Ecsta SPT KU31, welke uitstekende prestaties levert in de regen en ook bestaat als Runflat versie (XRP).

Technologie

In het assortiment van Kumho vinden we brandstofbesparende banden op basis van silica, zonder aromatische oliën (groene band), maar bijvoorbeeld ook Kumho banden met velgbescherming. Respect voor het milieu zit verweven in de processen en de waarden van het bedrijf.

Geschiedenis

Opgericht in 1960 onder de naam Samyang Tires Industrial Company en na enkele jaren begonnen met de export van banden. De eersten werden in 1965 geëxporteerd naar Thailand.

In 1975 rolde de eerste radiaalband van de productieband, gevolgd door de vliegtuigband, wat het bedrijf in 1979 een onderscheiding opleverde bij de 'Quality Management Awards'.

De tachtiger jaren zorgden voor een explosieve groei van de export en in 1984 was er een fusie met Kumho Industry Co Ltd, wat de geboorte betekende van Kumho Co Ltd, een naam die in 1996 werd gewijzigd in Kumho Tires Co Ltd.

In 1992 treedt Kumho banden toe tot de top tien van bandenfabrikanten en in 1999 is Kumho de 4e fabrikant die Runflat banden aan haar assortiment toevoegt.

Vandaag

Vanaf 2000 is het merk aanwezig in de autosport, wat het mogelijk maakt om voor wat betreft het assortiment van personenautobanden te profiteren van opgedane kennis en technologieën in de sport. Om er enkele te noemen in de 'Ultra High Performance range': het aanbod Ecsta, de Solus KH en de Solus Vier voor de winter. Akoestisch comfort en energiebesparing behoren tot de uitgangspunten van Kumho. De winterband Kumho I'Zen is de aanbeveling van Topbanden uit het winterassortiment.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Offroad

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal