Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Kleber

Goedkope banden Kleber: Topbanden

Kleber banden vanaf 35,00€ !

Kleber

Een zeer gedegen reputatie is inmiddels opgebouwd door Kleber banden. Met name op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid.
Opgericht in 1911 in Frankrijk.
Slogan: "Peace of Mind - Everytime".
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.kleber.fr

Specialiteit

Zomerbanden, winterbanden en vier seizoenenbanden voor onder meer personenauto's, bestelwagens en 4x4. Allround banden met een hoog rijcomfort.

Technologie

In 2010 heeft Kleber een band ontwikkeld die efficiënt remt onder zowel droge als natte omstandigheden en aquaplaning beperkt: de nieuwe band Kleber Quadraxer.

Geschiedenis

In 1911 werd een dochteronderneming van BF Goodrich opgestart in Colombes nabij Parijs. In 1945 volgde een verhuizing naar de Avenue Kléber in Parijs. Vanaf dat moment werd de naam Kléber-Colombes gevoerd. In 1947 werd de eerste kleine maat winterband gepresenteerd voor kleine bedrijfswagens en in 1951 presenteert Kleber de eerste tubeless band. In 1951 verandert de naam definitief in Kleber. Vanaf 1971 is de boxer Urvic als mascotte aan het Franse bandenmerk verbonden. De hond wordt bij alle reclame-uitingen van Kleber gebruikt, zo ook in de reclamekaravaan van de Tour de France.

Vandaag

Voor besneeuwde en natte wegen is er de winterband KRISALP HP2, voor het rijden op ijs de Kleber band KRISALP HP met sneden in het loopvlak, waardoor de kans op glijden sterk verminderd wordt. Voor bestelwagens is er de Kleber band Transalp.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal