Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Hankook

Goedkope banden Hankook: Topbanden

Hankook banden vanaf 51,90€ !

Hankook

Ongeëvenaarde prestaties... Hankook heeft zijn plaats veroverd door het aanbieden van kwaliteitsproducten, door de aanwezigheid in de motorsport en door zich innovatief te tonen, zowel op het gebied van prestaties als bescherming van het milieu. Kiezen voor Hankook banden is kiezen voor de zevende grootste bandenfabrikant van de wereld.
Opgericht in 1941 in Zuid-Korea
Slogan: 'driving emotion'.
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.hankooktire-eu.com

Specialiteit

Banden voor personenauto's, 4x4, vrachtwagens en bestelwagens. Onder de favorieten rekenen de experts van Topbanden de nieuwe Hankook Ventus Prime2 K115 en de eerste keuze op het gebied van winterbanden is de Winter I-Cept Evo.

Technologie

De technologie KONTROL: de letter K refereeert aan kinetische energie (de energie van een bewegend lichaam), wetende dat de beweging van de band afhankelijk is van controle en prestaties. Deze technologie is gebaseerd op vier uitgangspunten: prestaties, veiligheid, comfort en milieu. Hankook heeft de techniek uitstekend weten toe te passen en loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van banden die uitstekende prestaties leveren en tegelijkertijd een lage rolweerstand hebben.

Geschiedenis

Vanaf de oprichting is het bedrijf innovatief en is daarmee de eerste in Zuid-Korea. Dit heeft heeft bedrijf gebracht waar het nu is en het heeft in 1998 de Q1 van de Ford Motor Company Award opgeleverd.

Vandaag

Hankook is erg actief op het gebied van marketing & communicatie en doet er veel aan het imago te versterken, onder meer met behulp van TV-spots, billboards op strategische plekken (bv. Times Square) en als sponsor van de UEFA Europa League. Tezamen met successen in de racesport zorgt dit ervoor dat de reputatie van Hankook banden blijft groeien.

De Mini Cooper 5 is af-fabriek uitgerust met Ultra High Performance Hankook banden. De hoge kwaliteit van Hankook banden is tevens af te lezen op het in 2012 ingevoerde bandenlabel, waar Hankook uitstekende scores laat zien. De 4x4-liefhebbers waarderen met name de 4x4 vier seizoenenband van het merk.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Racing

Offroad

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal