Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > GT Radial

Banden GT Radial: Topbanden

GT Radial banden vanaf 27,80€ !

GT Radial

GT Radial banden: gekozen tot leverancier van het jaar 2006 en 2007 door GM. Het merk onderscheidt zich door een prima prijs/kwaliteit-verhouding, wat benadrukt werd door het Amerikaanse tijdschrift "Motor" in 2006.
Opgericht in 1951 door PT Gajah Tunggal Tbk.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.gt-radial-tires.com

Specialiteit

GT Radial banden zijn er als zomer- en winterbanden voor personenauto's, 4x4, bestelwagens, vrachtwagens en ook voor bussen. In het assortiment bestelwagenbanden vinden we de populaire Gt Radial Maxmiler EX, die presteert in de sneeuw, ijzel en regen.

Technologie

Erg begaan met de samenleving, heeft GT Radial geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om banden te ontwikkelen met respect voor het milieu. Geproduceerd zonder aromatische olieën en met de minst mogelijke weerstand, waardoor het brandstofverbruik sterk verlaagd wordt. In het assortiment van GT Radial vinden we ook asymmetrische banden met een dynamisch en modern design.
Onder de 'groene' banden vinden we onder meer de band GT Radial Champiro Eco, samengesteld om brandstof te besparen. De band is bovendien erg stil te noemen.

Geschiedenis

Opgericht in 1951 en begonnen met de productie van fietsbanden. Vervolgens is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste bandenproducent in Zuidoost-Azië. Het bedrijf heeft de productie verhoogd en het assortiment verder uitgebreid en is in 1971 begonnen met de productie van motorbanden, in 1981 gevolgd door personenauto's en lichte bedrijfsauto's.

Vandaag

Vandaag de dag onderscheidt GT Radial zich onder meer door ondersteuning van activiteiten in de autosport, zoals de sponsoring van de Franse kampioen driften in 2010, Benjamin Boulbes.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal