Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Firestone

Goedkope banden Firestone: Topbanden

Firestone banden vanaf 32,20€ !

Firestone

Een Firestone band kopen is een keuze maken voor een band die uw verwachtingen zal overtreffen. Het is een betrouwbaar merk dat zich historisch gezien heeft bewezen op de weg en op het circuit.
Opgericht in 1900 door Harvey S. Firestone in Amerika.
Slogan: "Together".
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.firestone.nl

Specialiteit

Als onderdeel van de Bridgestone groep, vinden we onder de vlag van Firestone banden voor personenauto's, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Technologie

Schouderblok "µ": blokken met hoge stijfheid voor maximale grip, controle in de bochten en stuurrespons op droog wegdek. Tevens optimale tractie en remvermogen. Centrale groef met 3D Tie-bar: speciaal ontworpen verbinding tussen de centrale blokken ter verbetering van de blokstijfheid met behoud van een efficiënte waterafstroming met als resultaat maximale controle en tractie in de bochten.

Geschiedenis

Op 31-jarige leeftijd vindt Harvey. S. Firestone een nieuwe techniek uit voor grootschalige productie van autobanden. In 1906 ziet hij zijn eerste grote succes tegemoet als hij de door Henry Ford in serie geproduceerde auto's met Firestone banden mag uitrusten.

Vandaag

Het innovatieve Firestone biedt een ruime keuze aan banden die uitermate goed presteren onder alle omstandigheden: de Firestone band TZ300a voor een goede grip in alle situaties, de SZ90µ voor maximale veiligheid, ook onder moeilijke klimatologische omstandigheden en de winterband Winterhawk 3 voor een winter zonder moeijlijkheden.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Toermotor

Klassieker

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal