Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Falken

Goedkope banden Falken: Topbanden

Falken banden vanaf 51,60€ !

Falken

Falken banden staan gelijk aan motorsport, racen en driften. Als je liefhebber bent van spanning en veeleisend op het gebied van prestaties en veiligheid, heb je het juiste gebruikersprofiel voor Falken banden!
Opgericht in 1983 in Japan.
Slogan: "We get you going".
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.falkentire.com

Specialiteit

Banden voor personenauto's, 4x4, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Bekend om zijn 'Ultra High Perfromance' banden en erg gewaardeerd op het gebied van tuning. Aanbeveling van Topbanden.com: de band Falken ZIEX ZE-914 Ecorun.

Technologie

De verschillende technologieën van Falken hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn het resultaat van vele jaren ervaring op het circuit. Daarom vinden we banden 'High Performance' en 'Ultra High Performance' van hoge kwailiteit en met hoge prestaties. Deze hebben zich bewezen in het wereldkampionschap rally en tijdens de fameuze 24 uurs-race op de Nürburgring.

Geschiedenis

In 1983 opgericht als dochter van Sumitomo Rubber Industries en twee jaar later geïntroduceerd in Amerika. Het merk werd opgericht als vlaggeschip van de Ultra High Performance (UHP) band van Ohtsu Tire and Rubber. Inmiddels hebben Falken banden snel naam gemaakt en zich dubbel en dwars bewezen.

Vandaag

Met de betrokkenheid bij de racesport en de wereld van tuning heeft Falken zijn eigen plaats verworven in de branche. Trots op zijn sportieve prestaties, waaronder de Amerikaanse Le Mans en de professionele drifting programma's, heeft het merk een site opgezet waar liefhebbers elkaar kunnen vinden en elkaar kunnen ontmoeten: www.wegetyougoing.com.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Racing

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal