Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Continental

Goedkope banden Continental: Topbanden

Continental banden vanaf 30,00€ !

Continental

Kies Continental banden! Een keuze voor veiligheid en prestaties. Tevens een merk met een groot assortiment.
Opgericht in 1874 in Duitsland.
Slogan: "Making tomorrow's mobility possible today"

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.conti-online.com

Specialiteit

Grote speler op de markt van personenautobanden (Favoriet van Topbanden? De band Continental ContiSportContact 5 P), sportwagens, bestelwagens en 4x4. Internationaal staan Continental banden bekend om hun kwaliteit en grote betrouwbaarheid.

Technologie

Technologie SSR voor doorrijden met een lekke band door een verstevigd zijvlak (vaak runflat genoemd) in een groot deel van het assortiment. Specifiek voor het merk is de technologie Contiseal: een band die zichzelf repareert! Een gesealde laag aan de binnenzijde van de band houdt scherpe voorwerpen tegen en nestelt zich nadien in het ontstane gat, als dit een diameter van maximaal 5 mm heeft.

Geschiedenis

Opgericht in 1871 en in 1882 werd 'het stijgerende paard' als merknaam erkend. Vanaf het begin heeft het bedrijf een diversiteit aan producten gehad en zich innovatief getoond (een voorbeeld is de afneembare velg in 1908).
Continental heeft door de jaren heen veel nieuwe concepten op de markt gebracht. In 1991 de ContiTech, de eerste ecologische band. In 2003 kwam er met de ContiSportContact 2 Vmax de eerste Continental band voor personenauto's voor snelheden tot 360 km/h op de markt, waarmee wederom het innovatieve en proactieve karakter van het bedrijf aangetoond wordt. In het kort: 140 jaar ten dienste van de ontwikkeling van de bandenmarkt; dat telt...

Vandaag

Op het gebied van winterbanden spreken Continental banden een danig woordje mee. De winterband ContiWinterContact TS850 kwam in de winter van 2010 bij een test van AutoZeitung als beste uit de bus in een test met 13 andere winterbanden. Ook in de afgelopen jaargang kwam deze Continental-band bij meerdere tests al winnaar uit de bus. Daarnaast is Continental momenteel ook een grote leverancier op het gebied van auto-onderdelen, zoals remsystemen, chassis-onderdelen en elektronica.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Toermotor

Wegracer

Motor enduro/trail

Scooter

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
iDealMastercardMaestroVISATPV ServiredPayPal