Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > BF Goodrich

Goedkope banden BFGoodrich: Topbanden

BF Goodrich banden vanaf 132,40€ !

BFGoodrich

De naam BFGoodrich doet denken aan rally en avontuur en die specifieke kenmerken van het merk maakt het een betrouwbare partner op de weg en een aanbieder met veel keuze. Vergelijk de beste 4x4 banden en u komt uit bij de band BFGoodrich All Terrain T/A KO!
Opgericht in 1870 door Benjamin Franklin Goodrich in Amerika.
Slogan: "Take control".
Waardering Topbanden: zeer goed.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.pneusbfgoodrich.fr

Specialiteit

BFGoodrich banden zijn er voor personenauto's, 4x4, bestelwagens en het merk kent een sterke aanwezigheid in de rallywereld en racesport (IRC, Rally, WRC in 2007, ...). Ook in de Dakar Rally is BF Goodrich een geliefd merk.

Technologie

Technologie 'ShoulderLock': geeft de band 40% grotere schouderblokken met als resultaat maximale tractie in de slechtste omstandigheden (modder, zand, ...) tezamen met een zeer laag geluidsniveau en een beperking van het risico van aquaplaning.

Geschiedenis

Het avontuur BFGoodrich is legendarisch met in 1927 de uitrusting van de 'Spirit of Saint Louis', gevlogen door Charles Lindbergh in de eerste oversteek over de Atlantische Oceaan non-stop! Het merk blijft nauw verbonden met de luchtvaart en in 1977 wordt ook de space shuttle Columbia uitgerust met BFGoodrich banden. In de afgelopen decennia is de inmenging van het merk in de racesport sterk toegenomen met meerdere overwinningen in de 70-er en 80-er jaren (bv. Baja, Rally, Raid, ...).

Vandaag

Vanaf het jaar 2000 zijn er veel nieuwe modellen BFGoodrich banden op de markt gekomen, waaronder de Profiler G en de g-Force T / AKDW: de eerste 24-inch banden voor 4x4. Tussen 1999 en 2007 zijn er overwinningen in Dakar, Rally Raid en de IRC. De grootte van het merk wordt onomstotelijk aangetoond met het wereldkampioenschap rally door Sebastiaan Loeb. Het merk heeft een interessante collectie winterbanden met onder meer de BF Goodrich G-Force Winter als winterband voor personenauto's.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Klassieker

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal