Type band
Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Seizoen :
Opties :
Onze merken
Startpagina > Onze merken > Barum

Goedkope autoband Barum: goedkope autobanden bij Topbanden

Barum banden vanaf 27,90€ !

Barum

Barum is een Tsjechische bandenfabrikant die een assortiment banden aanbiedt voor personenwagens, bestelwagens en 4x4 tegen voordelige prijzen. De slogan van het merk is dan ook "Good tires. Good deal" oftewel "Goede banden. Goede deal". Dit dekt prima de lading van de filosofie van Barum: de klant een band bieden met een prima prijs-/kwaliteitverhouding.

Alle rechten voorbehouden - Redactie: Topbanden.com - Informatiebron en rechten afbeeldingen: www.barum-online.com

Historie

Enkele momenten uit de historie van het merk die tevens het ontstaan van de naam Barum verklaren. De letters BA komen van BATA, vanaf 1924 fabrikant van rubber zolen voor schoenen, de letters RU van Rubena en de M van Mitas. In 1945 werd zo het merk Barum geboren. In 1966 werd de fabriek in Otrokovice geopend en een jaar later, in 1967, rolde de eerste radiaalband uit de fabriek. Sinds 1992 maakt het merk deel uit van de groep Continental AG.

Specialiteit

Het merk Barum biedt een compleet aanbod autobanden, zoals personenautobanden, bestelwagens/lichte bedrijfswagens en 4x4. Voor personenauto's en bestelwagens is er keuze uit zomerbanden en winterbanden.

Rally Barum

Barum is sinds 1971 verbonden aan de rallysport. Ieder jaar vindt de vermaarde Barum Czech Rally plaats, in 2012 van 31 augustus tot en met 2 september. Meer informatie is te vinden op de speciale Barum Rally site.

Personenauto

4x4 / SUV

Bestelauto / aanhanger

Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

Beveiligde betaling
VISAMastercardTPV ServiredPayPal