Startpagina > Onze merken > Fulda > CARAT PROGRESSO

Goedkope autoband Fulda Carat Progresso: Topbanden.com

Fulda CARAT PROGRESSO

CARAT PROGRESSO
8/10 - 6 beoordelingen
Grip op droog wegdek: Grip op nat wegdek:
Grip op besneeuwd wegdek: Afrolgeluid:
Rijcomfort: Slijtvastheid:
Brandstofbesparing: Zou u deze band opnieuw kopen?:
bandenbeoordelingen.com

Onze beoordeling:

De band CARAT PROGRESSO maakt deel uit van de categorie personenautobanden. De CARAT PROGRESSO is een zomerband, die vooral bedoeld is voor temperaturen van minimaal zeven graden. Ideaal voor middelgrote auto's. Op grond van een goede reputatie en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, is deze band ingedeeld in de categorie ZILVER. Bij Topbanden.com, actief op internet vanaf 2005, koopt u de banden van de grote merken gunstig geprijsd. Snel geleverd en makkelijk en safe betalen.

De favoriete band van klanten van Topbanden.com die een CITROEN C5, VOLKSWAGEN Golf, TOYOTA Corolla, RENAULT Megane, PEUGEOT 406 rijden.

band Fulda CARAT PROGRESSO
Foto niet contractueel

Klik op uw velgmaat of scroll naar beneden voor de beschikbare maten : :

Breedte
Hoogte
Diameter
Last
Snelheid
Geen verzendkosten*
Altijd op voorraad
Beveiligde betaling
Inclusief afvalbeheersbijdrage

De Fulda Carat Progresso is een High Performance zomerband voor auto's uit de middenklasse en het topsegment. De band biedt een unieke combinatie van uitstekende grip, zeer goede weerstand tegen aquaplaning en een lange levensduur.De Carat Progresso is een zomerband die unieke kwaliteiten biedt aan slimme kopers: een High Performance-band met dezelfde grip als een regenband en zomerband gecombineerd.

Beveiligde betaling